rekry uutinen | 05.10.2020

Etsimme uusia vastuuohjaajia Yrityskylä Varsinais-Suomeen!

Tule meille kehittämään nuorten talous- ja työelämätaitoja ja ole osa ainutlaatuista Yrityskylä-kokemusta

Vuonna 2010 kehitetty Talous ja nuoret TATin Yrityskylä tarjoaa kuudes- ja yhdeksäsluokkalaisille innostavia kokemuksia taloudesta, työelämästä ja yhteiskunnasta. Yrityskylä koostuu opekoulutuksesta, oppimateriaalista ja päivästä toiminnallisessa oppimisympäristössä. Yrityskylässä kuudes- ja yhdeksäsluokkalaiset pääsevät itse kokeilemaan, miten kansainvälistä vientiyritystä johdetaan tai kuinka omaa palkkaa ansaitaan ja käytetään. Yrityskylän toimintaan osallistuu vuosittain jo 65 prosenttia ysiluokkalaisista ja 80 prosenttia kuudesluokkalaisista. Maailman parhaana koulutusinnovaationa palkittu Yrityskylä parantaa myös tutkitusti talousosaamista. 

Yrityskylässä työskentelee osa-aikaisia vastuuohjaajia lähes 100 ympäri Suomen. Vastuuohjaajillamme on merkittävä rooli kuudes- ja yhdeksäsluokkalaisten Yrityskylä-päivän onnistumisessa. 

Mitä työhön kuuluu?

Vastuuohjaajanohjaat oppilaita ja ohjaajia, ylläpidät oppimisympäristöä ja sen materiaaleja sekä huolehdit niiden siisteydestä. Lisäksi toimit Yrityskylä-päivien juontajana ja huolehdit, että päivä etenee aikataulun mukaisesti, yhdessä muiden työntekijöiden kanssa.  

Pääset tekemään monipuolista ja vauhdikasta työtä innovatiivisessa oppimisympäristössä, jossa jokainen päivä on erilainen. Saat arvokasta ohjauskokemusta, pääset kartuttamaan esiintymisvarmuuttasi ja sukeltamaan innovatiivisen pedagogiikan ytimeen.  

Työskentelet osana Yrityskylän rentoa porukkaa, jossa saa pitää hauskaa merkityksellisen työn parissa.  

Etsimme vastuuohjaajaksi sinua, oma-aloitteista ja esiintymiskykyistä tyyppiä, joka pystyt heittäytymään joustavasti Yrityskylä-päivän aikana nopeasti muuttuviin tilanteisiinToimit mielelläsi lasten ja nuorten kanssa ja kykenet innostavalla otteellasi motivoimaan heitä uusien asioiden pariin.  

Etsimme nyt vastuuohjaajia Turkuun! 

Työaika on tyypillisesti seitsemän tuntia päivässä klo 8–16 välillä. Työskentelet 1–3 vuoroa viikossa lukuvuonna 2020–2021, lukuun ottamatta koulujen loma-aikoja, jolloin Yrityskylät ovat kiinni. Huomioithan, että lasten (alle 18 vuotta) kanssa työskentelevien tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä. Työstä maksetaan sopimuksen mukainen palkka.  

Lähetä CV ja hakemus pdf-liitteinä osoitteeseen rekry@tat.fi otsikolla:  ”Vastuuohjaaja, Yrityskylä Varsinais-Suomi”.

Yrityskylä Varsinais-Suomen Ala- ja Yläkoulu sijaitsevat Turussa Kupittaalla osoitteissa Tykistökatu 4 (ElectroCityn 1.krs) ja Joukahaisenkatu 3 A (ICT-talon 1.krs). Haastattelut järjestetään Yrityskylä Alakoulun tiloissa Tykistökadulla.  

Turussa etsitään vastuuohjaajia sekä kuudes- että yhdeksäsluokkalaisten oppimisympäristöihin. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.  

Haku päättyy: 21.10.2020
Työhaastattelut: Viikoilla 43-44
Työ alkaa: marraskuun ensimmäisellä viikolla
Lisätiedot: Jesper Lempiäinenjesper.lempiainen@tat.fi050590 1113