rekry uutinen | 12.08.2019

Etsimme Yrityskyliin uusia vastuuohjaajia tukemaan lasten ja nuorten työelämä- ja taloustaitoja!

Vuonna 2010 kehitetty Yrityskylä tarjoaa kuudes- ja yhdeksäsluokkalaisille innostavia kokemuksia taloudesta, työelämästä ja yhteiskunnasta. Yrityskylä on vaikuttava elämys, joka koostuu opekoulutuksesta, oppimateriaalista ja päivästä toiminnallisessa oppimisympäristössä. Yrityskylässä kuudes- ja yhdeksäsluokkalaiset pääsevät itse kokeilemaan, miten kansainvälistä vientiyritystä johdetaan tai kuinka omaa palkkaa ansaitaan ja käytetään. Yrityskylän toimintaan osallistuu vuosittain jo yli 40 prosenttia ysiluokkalaisista ja 75 prosenttia kuudesluokkalaisista. Maailman parhaana koulutusinnovaationa palkittu Yrityskylä parantaa myös tutkitusti talousosaamista.

Yrityskylässä työskentelee osa-aikaisia vastuuohjaajia lähes 100 ympäri Suomen. Vastuuohjaajillamme on merkittävä rooli kuudes- ja yhdeksäsluokkalaisten Yrityskylä-päivän onnistumisessa. Yrityskylä on osa Talous ja nuoret TATia.

Vau, kiinnostavaa, mitä työhön kuuluu?

Vastuuohjaajana ohjaat oppilaita ja ohjaajia, ylläpidät oppimisympäristöä ja sen materiaaleja sekä huolehdit niiden siisteydestä. Lisäksi toimit Yrityskylä-päivien juontajana ja huolehdit, että päivä etenee aikataulun mukaisesti, yhdessä muiden työntekijöiden kanssa.

Pääset tekemään monipuolista ja vauhdikasta työtä innovatiivisessa oppimisympäristössä, jossa jokainen päivä on erilainen. Saat arvokasta ohjauskokemusta, pääset kartuttamaan esiintymisvarmuuttasi ja sukeltamaan innovatiivisen pedagogiikan ytimeen.

Työskentelet osana Yrityskylän rentoa porukkaa, jossa saa pitää hauskaa merkityksellisen työn parissa.

Etsimme vastuuohjaajaksi sinua, oma-aloitteista ja esiintymiskykyistä tyyppiä, joka pystyt heittäytymään joustavasti Yrityskylä-päivän aikana nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Toimit mielelläsi lasten ja nuorten kanssa ja kykenet innostavalla otteellasi motivoimaan heitä uusien asioiden pariin.

Osui ja upposi, miten toimin?

Etsimme nyt vastuuohjaajia Lappeenrantaan, Turkuun ja Ouluun.

Työaika on tyypillisesti seitsemän tuntia päivässä klo 8-16 välillä. Työskentelet 1-4 vuoroa viikossa lukuvuonna 2019-2020. Huomioithan, että lasten (alle 18 vuotta) kanssa työskentelevien tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä. Työstä maksetaan sopimuksen mukainen palkka.

Lue paikkakuntakohtaiset lisätiedot alta ja hae 1.9. mennessä. (Huom: Oulun haku jatkuu 15.9. asti)  Lähetä CV ja hakemus pdf-liitteinä osoitteeseen rekry@tat.fi otsikolla: ”Vastuuohjaaja, Yrityskylä Paikkakunta”

Lappeenranta

Yrityskylä Alakoulu Kaakkois-Suomi sijaitsee Lappeenrannassa (Hyrymäenkatu 2, Kauppakeskus Family Center).

Työhaastattelut järjestetään: 11.9.
Työ alkaa: vko 39
Lisätiedot: Elina Niskanen, elina.niskanen@tat.fi, 045 652 1712

Turku (etsii vain kaksikielisiä vastuuohjaajia)

Yrityskylä Ala- ja Yläkoulu Varsinais-Suomi sijaitsee Turussa (Tykistökatu 4, 1.krs ja ja  Joukahaisenkatu 3 A, 1.krs). Huomioithan, että Yrityskylä Varsinais-Suomeen haetaan vain vastuuohjaajia, jotka hallitsevat sekä suomen että ruotsin kielen.

Työhaastattelut järjestetään: 9.9. ja 10.9.
Työ alkaa: vko 38
Lisätiedot: Päivi Pihlajamäki, paivi.pihlajamaki@tat.fi, 044 357 5851

Oulu

Yrityskylä Alakoulu Pohjois-Pohjanmaa sijaitsee Oulussa osoitteessa Tukkitie 5 ja Yrityskylä Yläkoulu osoitteessa Hallituskatu 36 B. Mainitse hakemuksessasi, haetko ensisijaisesti vastuuohjaajaksi Alakouluun vai Yläkouluun. Huomioithan, että hakuaikaa Oulun vastuuohjaajaksi on 15.9. asti.

Työhaastattelut järjestetään: 17.9.

Yrityskylä Yläkoulu
Työ alkaa: 20.9.
Lisätiedot: Päivi Mäkelä, paivi.makela@tat.fi, 044 998 1890

Yrityskylä Alakoulu
Työ alkaa: vko 42 (HUOM: perehdytys pidetään jo 20.9., 7.10. ja 8.10.)
Lisätiedot: Esa Huuskonen, esa.huuskonen@tat.fi, 044 296 5277

 

Katso videolta, miltä päivä Yrityskylä Alakoulussa näyttää!

Facebook
Facebook
Twitter
Visit Us
Instagram