Hae meille aluekoordinaattoriksi Yrityskylä Pirkanmaalle!

Etsimme nyt Taloudellinen tiedotustoimisto TATiin aluekoordinaattoria Tampereella toimivalle Yrityskylä Pirkanmaa -oppimisympäristölle. Aluekoordinaattorina työskentelet tiiviisti yhdessä Yrityskylä Pirkanmaan aluepäällikön kanssa, vastaten toiminnan ylläpidosta ja kehittämisestä yhdessä valtakunnallisen Yrityskylä-tiimin sekä vastuuohjaajien kanssa. Aluekoordinaattorin esimies on Yrityskylän johtaja. 

Yrityskylä Pirkanmaan oppimisympäristössä vierailee vuosittain 6 500 kuudesluokkalaista ja noin 4 500 yhdeksäsluokkalaista.  Alakoulun oppimisympäristö sijaitsee Finlaysonin alueella ja Yläkoulun Hervannassa TTY:n Kampusalueella.

Aluekoordinaattorin keskeiset tehtävät:

  • Oppimateriaalin päivittäminen ja oppimisympäristön pedagoginen kehittäminen (käsikirjoitukset ja oppilaiden työtehtäviin liittyvä materiaali) Yrityskylä Alakoulussa ja Yläkoulussa
  • Ohjaajayhteistyön koordinointi ja ohjaajien kouluttaminen
  • Vastuuohjaajien lähiesimiehenä toimiminen (työnohjaus, työvuorosuunnittelu, palkkiolomakkeet)
  • Oppimisympäristön päivittäisestä toiminnasta vastaaminen yhdessä vastuuohjaajien ja aluepäällikön kanssa
  • Opettajien kouluttaminen ja alueellinen kouluyhteistyö yhdessä aluepäällikön kanssa

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja kokemusta opetus- tai koulutusalan tehtävistä. Onhan sinulla myös hyvät projektinhallintataidot ja itseohjautuva ote työhön? Työ sisältää jonkin verran matkustamista.

Työsuhde on määräaikainen lukuvuoden 2019 loppuun (31.5.2019). Aluekoordinaattorille maksetaan sopimuksen mukainen palkka.

Tehtävään valittavan henkilön tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä (504/2002).

Kiinnostuitko?
Haluamme kuulla sinusta! Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 19.1.2018 osoitteeseen: rekry@tat.fi.

Lisätietoja
Johanna Vihinen
aluepäällikkö, Yrityskylä Pirkanmaa
040 016 4379