rekry uutinen | 04.11.2019

Hae meille vastuuohjaajaksi pääkaupunkiseudulle!

Etsimme pääkaupunkiseudulla sijaitseviin Yrityskyliin uusia vastuuohjaajia tukemaan lasten ja nuorten työelämä- ja taloustaitoja!

Vuonna 2010 kehitetty Yrityskylä tarjoaa kuudes- ja yhdeksäsluokkalaisille innostavia kokemuksia taloudesta, työelämästä ja yhteiskunnasta. Yrityskylä on vaikuttava kokemus, joka koostuu opekoulutuksesta, oppimateriaalista ja päivästä toiminnallisessa oppimisympäristössä. Yrityskylän toimintaan osallistuu vuosittain jo yli 40 % ysiluokkalaisista ja 75 % kuudesluokkalaisista. Maailman parhaana koulutusinnovaationa palkittu Yrityskylä parantaa myös tutkitusti talousosaamista.

Yrityskylässä kuudes- ja yhdeksäsluokkalaiset pääsevät itse kokeilemaan, miten kansainvälistä vientiyritystä johdetaan tai kuinka omaa palkkaa ansaitaan ja käytetään.

Yrityskylässä työskentelee lähes 100 osa-aikaista vastuuohjaajaa ympäri Suomen. Vastuuohjaajillamme on merkittävä rooli kuudes- ja yhdeksäsluokkalaisten Yrityskylä-päivien onnistumisessa. Yrityskylä on osa Talous ja nuoret TATia.

Vau, kiinnostavaa! Mitä työhön kuuluu?

Vastuuohjaajana ohjaat oppilaita ja ohjaajia, ylläpidät oppimisympäristöä ja sen materiaaleja sekä huolehdit niiden siisteydestä. Lisäksi toimit Yrityskylä-päivien juontajana ja huolehdit, että päivä etenee aikataulun mukaisesti yhdessä muiden työntekijöiden kanssa.

Pääset tekemään monipuolista ja vauhdikasta työtä innovatiivisessa oppimisympäristössä, jossa jokainen päivä on erilainen. Saat arvokasta ohjauskokemusta, pääset kartuttamaan esiintymisvarmuuttasi ja sukeltamaan innovatiivisen pedagogiikan ytimeen.

Työskentelet osana Yrityskylän rentoa porukkaa, jossa saa pitää hauskaa merkityksellisen työn parissa.

Etsimme vastuuohjaajaksi sinua, oma-aloitteista ja esiintymiskykyistä tyyppiä, joka pystyt heittäytymään joustavasti Yrityskylä-päivän aikana nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Toimit mielelläsi lasten ja nuorten kanssa ja kykenet innostavalla otteellasi motivoimaan heitä uusien asioiden pariin.

Tätä haluan tehdä! Miten toimin?

Etsimme nyt vastuuohjaajia pääkaupunkiseudun Yrityskyliin.

Työaika on tyypillisesti seitsemän tuntia päivässä klo 8-16 välillä. Työskentelet 1-4 vuoroa viikossa kevätkaudella 2020. Huomioithan, että lasten (alle 18 vuotta) kanssa työskentelevien tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä. Työstä maksetaan sopimuksen mukainen palkka. Katsomme eduksi sujuvan ruotsin kielen taidon.

Lue lisätiedot alta ja hae 24.11. mennessä. Lähetä CV ja hakemus pdf-liitteinä osoitteeseen rekry@tat.fi otsikolla: ”Vastuuohjaaja, pk-seudun Yrityskylät”

Lisätiedot:

Työhaastattelut järjestetään: viikko 49
Työ alkaa: vko 3 tai 4
Lisätiedot: Jasmiina Tuominen, jasmiina.tuominen@tat.fi, 050 546 9006

 

Facebook
Facebook
Twitter
Visit Us
Instagram