Hae meille vastuuohjaajaksi pääkaupunkiseudulle!

Etsimme nyt rentoon ja iloiseen joukkoomme osa-aikaisia vastuuohjaajia kuudes- ja yhdeksäsluokkalaisten oppimisympäristöihin Yrityskylä Alakouluun ja Yrityskylä Yläkouluun. Vastuuohjaajana työskentelet maailman parhaana palkitussa Yrityskylä-oppimisympäristössä pitäen huolta oppilaiden Yrityskylä-päivän sujumisesta.

Tyypillisenä työpäivänäsi vastaat Yrityskylä-päivän sujuvuudesta, ohjaat ohjaajia, toimit oppilaiden tukena ja apuna oppimisympäristössä osana isompaa tiimiä, sekä pidät huolta Yrityskylä-oppimisympäristöstä.

Vastuuohjaajanamme työskentelet 1–4 vuoroa viikossa etukäteen sovittavina ajankohtina. Työskentelet pääsääntöisesti 6-7 tuntia päivässä klo 8-15 välillä, mutta työvuorosi voi olla myös 3,5 tunnin mittainen. Työpaikkasi sijaitsee Espoon Karaportissa, Helsingin Viikissä tai Vallilassa.

Olet vastuuohjaaja-ainesta, jos:

● pidät nuorten kanssa työskentelemisestä
● pystyt sitoutumaan joustavasti 1–4 työvuoroon viikossa kevätkaudeksi 2018 tammikuusta alkaen
● olet esiintymistaitoinen, sosiaalinen ja positiivisella asenteella varustettu tyyppi
● et pelkää nopeasti muuttuvia tilanteita tai ripeää päätöksentekoa
● työskentelet mielelläsi osana tiimiä
● olet oma-aloitteinen, etkä karta käytännön töihin tarttumista
● haluat hyödyntää omia vahvuuksiasi työssäsi, mutta haluat samalla oppia myös uutta

Kiinnostuitko? Odotamme innolla hakemustasi 27.11.2017 mennessä. Hakemuksen ja CV:n voit toimittaa osoitteeseen: jasmiina.tuominen(a)tat.fi. Ilmoita hakemuksessasi, mihin oppimisympäristöön haet ensisijaisesti. Työhaastattelut järjestetään kutsutuille 18.12. Huomioithan, että lasten (alle 18 vuotta) kanssa työskentelevien tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä. Mainitsethan hakemuksessasi myös, jos puhut sujuvasti ruotsia.

Lisätiedot:

Jasmiina Tuominen
Aluekoordinaattori, Yrityskylä Yläkoulu Helsinki-Vantaa
jasmiina.tuominen(a)tat.fi
050 546 9006

Yrityskylää koordinoi Taloudellinen tiedotustoimisto TAT.