Yrityskylä Yläkoulun kumppanihaku on nyt avoinna!

 

Yritys, haluatko vaikuttaa aidosti ja tehokkaasti nuorten talous- ja työelämätaitoihin ja tavoittaa vaivattomasti tuhansia työelämän ja jatko-opintojen kynnyksellä olevia ysiluokkalaisia? Lue lisätiedot, täytä lomake ja jaetaan yhdessä innostavia oppimiskokemuksia yrityksestäsi ysiluokkalaisille.

image

Mikä Yrityskylä Yläkoulu?

Yrityskylä Yläkoulu on työelämän ja talouden peliareena, jossa ysiluokkalaiset johtavat kilpaa yritystänne kansainvälisillä markkinoilla. Ennen pelipäivää ysit tutustuvat koulussa yritykseenne. Oppilaiden toisiaan vastaan kilpailevissa johtoryhmissä jokaisella oppilaalla on oma vastuualueensa. Pelin aikana tiimit valmistavat ja myyvät tuotetta asiakkaille  ja johtavat yritystänne yhden vuoden ajan. Voittajatiimi on se, joka on saanut kasvatettua hyvän liiketuloksen lisäksi eniten mainettaan. Pelissä yhdistyvät digitaalisuus ja vuorovaikutus. Yrityskylä Yläkoulu toimii Espoossa, Helsingissä, Kuopiossa, Lahdessa, Oulussa, Seinäjoella, Tampereella ja Turussa, tavoittaen vuosittain jo 40 % koko ikäluokasta.

Yrityskylä Yläkoulu kehittää tutkitusti nuorten talousosaamista. (Panu Kalmi 2018, Vaasan yliopisto)

Yksi ysiluokkalainen viettää yrityksesi parissa noin 8 tuntia, minkä lisäksi tavoitatte lukuisia opettajia ja ohjaajia. Yrityskylä on tunnetusti myös ainutlaatuinen kokemus, josta kerrotaan kotona.

Miksi mukaan?

  • Saatte myönteistä näkyvyyttä yrityksellenne, toimialallenne ja tuotteillenne
  • Tavoitatte vaivattomasti tuhansia jatko-opintojen ja työelämän kynnyksellä olevia nuoria – kehitätte työnantajamielikuvaanne
  • Pääsette mukaan kehittämään nuorten taloustaitoja ja sujuvampaa siirtymistä työelämään
  • Saatte poikkeuksellisen kumppanuussuhteen, joka räätälöidään yhdessä

Kumppanuus on vaivatonta

Kerro

meille, mitä yrityksenne tekee

Suunnittele

yhdessä tiimimme kanssa kiinnostava ja pedagoginen sisältö yrityksenne toiminnasta

Toimita

meille logonne ja muu tarvittava materiaali

Vaikutu

lasten ja nuorten innokkuudesta ja oppimisen ilosta

Haku lukuvuoden 2019-2020 kumppaniksi on nyt!

 

Mukana Yrityskylä Yläkoulussa jo

Nordea