rekry uutinen | 16.11.2020

Haemme nyt uusia vastuuohjaajia Yrityskyliin Helsinkiin ja Espooseen

Etsimme pääkaupunkiseudulla sijaitseviin Yrityskyliin uusia vastuuohjaajia tukemaan lasten ja nuorten työelämä- ja taloustaitoja!

Mikä on Yrityskylä?

Vuonna 2010 kehitetty Yrityskylä tarjoaa kuudes- ja yhdeksäsluokkalaisille innostavia kokemuksia taloudesta, työelämästä ja yhteiskunnasta. Yrityskylä on vaikuttava elämys, joka koostuu opekoulutuksesta, oppimateriaalista ja päivästä toiminnallisessa oppimisympäristössä. Yrityskylän toimintaan osallistuu vuosittain jo yli 60 % ysiluokkalaisista ja 80 % kuudesluokkalaisista. Maailman parhaana koulutusinnovaationa palkittu Yrityskylä parantaa myös tutkitusti talousosaamista.

Yrityskylässä kuudesluokkalaiset pääsevät työskentelemään omassa ammatissaan osana pienoisyhteiskuntaa ja yhdeksäsluokkalaiset pääsevät kokeilemaan, miten kansainvälistä vientiyritystä johdetaan.

Yrityskylässä työskentelee lähes 100 osa-aikaista vastuuohjaajaa ympäri Suomen. Vastuuohjaajillamme on merkittävä rooli kuudes- ja yhdeksäsluokkalaisten Yrityskylä-päivien onnistumisessa. Yrityskylä on osa Talous ja nuoret TATia.

Vau, kiinnostavaa! Mitä työhön kuuluu?

Vastuuohjaajana ohjaat oppilaita ja ohjaajia, ylläpidät oppimisympäristöä ja sen materiaaleja sekä huolehdit niiden siisteydestä. Lisäksi toimit Yrityskylä-päivien juontajana, huolehdit päivän aikatauluista sekä oppimisympäristön siisteydestä ja turvallisuudesta yhdessä muiden vastuuohjaajien kanssa.

Pääset tekemään monipuolista ja vauhdikasta työtä innovatiivisessa oppimisympäristössä, jossa jokainen päivä on erilainen. Saat arvokasta ohjauskokemusta, pääset kartuttamaan esiintymisvarmuuttasi ja sukeltamaan innovatiivisen pedagogiikan ytimeen. Työskentelet osana Yrityskylän rentoa porukkaa, jossa saa pitää hauskaa merkityksellisen työn parissa.

Etsimme ohjaajaksi sinua, joka osaat toimia oma-aloitteisesti ja esiintyä oppilaiden edessä. Myös kyky toimia Yrityskylä-päivän aikana muuttuvissa tilanteissa on tärkeää. Toimit mielelläsi lasten ja nuorten kanssa ja kykenet innostavalla otteellasi motivoimaan heitä uusien asioiden pariin. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolen edustajia sekä eri kieli- kulttuuri- ja muihin ryhmiin kuuluvia henkilöitä.

Vastuuohjaajamme kertovat lisää työstään Yrityskylän Instagram-livessä (@yrityskyla) 19.11. klo 16. Tulethan mukaan linjoille! Voit laittaa meille myös kysymyksiä etukäteen Yrityskylän Instagramin kautta. Kokoamme kysymykset ja vastaukset myös liven jälkeen Yrityskylän nettisivuille, mikäli et ole Instagramissa tai et pääse seuraamaan lähetystä.

Osui ja upposi. Miten toimin?

Etsimme nyt vastuuohjaajia Helsingissä ja Espoossa sijaitseviin Yrityskyliin.

  • Yrityskylä Alakoulu Helsinki-Vantaa sijaitsee Tekniikan museolla (Viikintie 1, 00560 Helsinki).
  • Yrityskylä Yläkoulu Helsinki-Vantaa sijaitsee Kaisaniemessä (Kaisaniemenkatu 6, 00100 Helsinki).
  • Yrityskylä Espoo sijaitsee osoitteessa Kutojantie 6-8 (02630 Espoo).

Työaika on tyypillisesti seitsemän tuntia päivässä klo 8-16 välillä. Työskentelet 1-3 vuoroa viikossa keväällä 2021. Huomioithan, että lasten (alle 18 vuotta) kanssa työskentelevien tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä. Työstä maksetaan sopimuksen mukainen palkka. Katsomme eduksi sujuvan ruotsin kielen taidon.

Lue lisätiedot alta ja hae 29.11. mennessä. Lähetä CV ja hakemus pdf-liitteinä osoitteeseen rekry@tat.fi otsikolla: ”Vastuuohjaaja, pk-seudun Yrityskylät”

Lisätiedot:

Työhaastattelut järjestetään: viikolla 50
Työ alkaa: viikolla 1 tai 2
Lisätiedot: Jasmiina Tuominen, jasmiina.tuominen@tat.fi, 050 546 9006