Heli Luokkamäki ja Tiina Solas tuovat uutta osaamista ja intoa Yrityskylän tiimiin!

Tiina Solas (vas.) ja Heli Luokkamäki aloittavat tänään Yrityskylän tiimissä uutena yhteyspäällikkönä ja kumppanuuspäällikkönä

Yhteyspäällikkönä aloittava Heli tuo tiimiin kokemusta ja osaamista erityisesti koulutus- ja opetusmaailmasta ja uuden kumppanuuspäällikön saappaisiin astuvalla Tiinalla on taustallaan monipuolista osaamista muun muassa palveluliiketoiminnan kehittämisestä ja konseptoinnista.

–Odotan innolla työtä osana Yrityskylän tiimiä. Olen aiemmassa työssäni tehnyt yhteistyötä Yrityskylän kanssa Vantaan Yläkoulu-pilotin suunnittelun alkuvaiheessa ja tutustunut Yrityskylän toimintaan sekä Espoon että Helsingin toimipisteissä. On todella houkuttelevaa ja innostavaa päästä työskentelemään maailman parhaana koulutusinnovaationa palkitun toiminnan parissa!, kertoo myös tieto- ja viestintäteknologian itseoppinut moniosaaja Heli Luokkamäki.

Innostus onkin yksi Yrityskylän työntekijöiden tavaramerkeistä ja se kuuluu myös Tiinan puheissa.

–Uudelta työltäni odotan eniten uusia ihmisiä, mahdollisuuksia, näkökulmia, ajatuksia, ideoita, kohtaamisia, haasteita, kokemuksia ja muistoja, hän kommentoi.

–Taustani ja koulutukseni vuoksi koen palvelun laadun ja asiakaskokemuksen kehittämisen erityisen tärkeäksi. Minua kiinnostaa erityisesti kehittää ratkaisuja, joilla luodaan parasta palvelua ja saadaan asiakas- ja kumppanuussuhde myös jatkumaan. Tavoitteenani on muotoilla ja kehittää Yrityskylän palveluita rohkeasti ja joustavasti. Tähän työhön haluan osallistaa mukaan koko Yrityskylän väen, sekä kumppanit ja asiakkaat kehittämään toimintaa kanssamme, Tiina kertoo.

Heli uskoo tuovansa Yrityskylän tiimiin lisää innovatiivisia näkemyksiä, kokeiluja ja raikasta työotetta.

– Minut voi löytää vapaalla kotoa perheen parista, pensseli kädessä maalaamasta, keittiöstä kokkaamasta tai viheriöltä opettelemasta golfin saloja, hän kommentoi.

Myös uusi kumppanuuspäällikkö viihtyy perheensä kanssa.

–Vapaa-aikani kuluu maaseudulla asustaen, perheen ja monipuolisen liikunnan parissa. Matkustelu on suurin intohimoni, Tiina sanoo.

Nyt Heli ja Tiina totuttelevat myös uuteen ja erilaiseen, lähes 25 henkilön intoa ja toimintaa pursuavaan suurperheeseen, joka ottaa uudet jäsenensä ilolla ja odottavaisin mielin vastaan.

Tervetuloa tiimiin Heli ja Tiina!