uutinen | 02.05.2022

Ilmoittautuminen TATin Yrityskyliin on nyt auki

Koulujen ilmoittautuminen Yrityskyliin lukuvuodelle 2022–2023 on nyt auki.  

Kuka voi ilmoittautua Yrityskylään?

Kaikki sellaiset kuudes- ja yhdeksäsluokkalaisten opettajat, joiden kunta on tehnyt yhteistyösopimuksen Yrityskylän kanssa. Yrityskylän oppimiskokonaisuuteen osallistuu 85 % kuudesluokkalaisista ja 80 % yhdeksäsluokkalaisista. Mikäli et ole tästä täysin varma, tarkista asia rehtorilta.  

Miten Yrityskylään ilmoittaudutaan?

Olet saanut tai saat pian kunnaltanne ja/tai rehtoriltanne erilliset ohjeet, joiden avulla voit ilmoittautua luokkasi kanssa Yrityskylä Alakouluun tai Yrityskylä Yläkouluun. Ilmoittautuminen kuudesluokkalaisten Yrityskylä-päivään tai yhdeksäsluokkalaisten Yrityskylä-peliin tapahtuu opettajien omassa Opeportaalissa, jonne pääset täältä. Samalla pääset ilmoittautumaan Yrityskylän opekoulutukseen. Yrityskylä-päivät on jaettu kunnittain. Löydät oman kuntasi päivät koulullenne lähetetystä ohjeesta.  

Yrityskylään ilmoittautuminen on avoinna 31.8.2022 asti. 

TATin muut palvelut käytössä Yrityskylän yhteistyökunnille

Yrityskylän lisäksi tarjoamme sopimuskunnillemme maksuttomia ja opettajille helpoksi tehtyjä valmiita kokonaisuuksia, jotka vastaavat opetussuunnitelman talous-, työelämä- ja yrittäjyyskasvatukseen. 

Palvelupolkumme avulla jokainen nuori oppii tunnistamaan omia vahvuuksiaan, innostuu tulevaisuudestaan sekä rohkaistuu tavoittelemaan unelmiaan. Talous-, työelämä- ja yrittäjyystaitojen lisäksi palvelupolkumme vahvistaa osallisuuden tunnetta sekä tutkitusti kannustaa nuoria toimimaan yhdenvertaisemman ja kestävämmän yhteiskunnan hyväksi.

Klikkaa itsesi Opeportaaliin

Lue lisää TATin muista palveluista