uutinen | 03.05.2021

Ilmoittautuminen Yrityskylään lukuvuodelle 2021–2022 on nyt auki!

 

Kaikille varmasti erilainen lukuvuosi on ihan pian takana ja me suunnittelemme jo vimmatusti tulevaa lukuvuotta! Koulujen ilmoittautuminen Yrityskyliin lukuvuodelle 20212022 on nyt auki. Yrityskylään ilmoittautuminen on avoinna 31.8.2021 asti.

Huomio! Yrityskylä Kaakkois-Suomen ilmoittautuminen aukeaa myöhemmin. Lisätietoa tulossa!

Kuka voi ilmoittautua Yrityskylään?

Kaikki sellaiset kuudes- ja yhdeksäsluokkalaisten opettajat, joiden kunta on tehnyt yhteistyösopimuksen Yrityskylän kanssa. Yrityskylän oppimiskokonaisuuteen osallistuu 80 % kuudesluokkalaisista ja 65 % yhdeksäsluokkalaisista. Mikäli et ole tästä täysin varma, tarkista asia rehtorilta tai kunnan opetustoimesta. Voit myös rimpautella meille! 

Miten ilmoittaudun Yrityskylään?

Olet saanut tai saat pian kunnaltanne ja/tai rehtoriltanne erilliset ohjeet, joiden avulla voit ilmoittautua luokkasi kanssa Yrityskylä Alakouluun tai Yrityskylä Yläkouluun. Ilmoittautuminen kuudesluokkalaisten Yrityskylä-päivään tai yhdeksäsluokkalaisten Yrityskylä-peliin tapahtuu opettajien omassa Opeportaalissa, jonne pääset täältä. Samalla pääset ilmoittautumaan Yrityskylän opekoulutukseen. Yrityskylä-päivät on jaettu kunnittain. Löydät oman kuntasi päivät sinulle lähetetystä ohjeesta. 

Julkaisemme somessa lähipäivinä myös tarkempaa tietoa siitä, mitä Yrityskylän opekoulutuksissa on luvassa ensi lukuvuonna ja mitä vinkkejä aluekoordinaattorimme tarjoilevat Yrityskylä-opeille!