uutinen | 08.01.2018

Kaisa Koistinen aloittaa tänään Yrityskylän johtajana

Tänään on Kaisa Koistisen ensimmäinen työpäivä Yrityskylän johtajana. Nyt on aika tutustua ja perehtyä puolin ja toisin. Kysyimme olennaisimmat heti alkuun. Lue lyhyestä haastattelusta, mistä Kaisa unelmoi kuudesluokkalaisena ja minkälainen somettaja hän on!

Mikä on voimaeläimesi?

Harrastin aikoinaan varjoliitelyä ja minulla on jäänyt siitä kaipuu taivaalla lentelyyn. Sanon siis kotka.

Mitä oppeja tuot mukanasi Yrityskylä-tiimiin?

Tuon mukanani osaamiseni monelta eri toiminnan alueelta kuten yhteiskuntasuhteista, viestinnästä ja varainhankinnasta. Tuon myös oman tapani katsoa asioita kokonaisuuksina ja visioida tulevaisuuteen.

Tärkeintä kuitenkin on se, että tuon mukanani hyvää johtajuutta eli niitä asioita, mitkä ovat tärkeitä elämässä yleensäkin. Uskon siihen, että kun henkilöstö voi hyvin ja on motivoitunutta, niin me voimme tehdä ihmeitä.

Minkälainen somettaja olet?

Olen vaihteleva somettaja. On mahtavaa, kun saan hyvin tietoa, voin seurata kaikkea mielenkiintoista ja keskustella uusien tuttavuuksien kanssa. Voisin uppoutua täysin eri kanaviin, lueskella käsillä olevia artikkeleita ja somettaa koko ajan lisää ja lisää. Ammattimaisesta näkökulmasta katsoen ala on myös erittäin kiinnostava, koska se kehittyy joka päivä. Vuorokaudessa on kuitenkin rajallinen määrä aikaa ja tasapainottelen eri asioiden kesken, mikä tekee minusta vaihtelevan somettajan.

Mitä on työ?

Työ on yksi elämäni parhaita asioita. On mahtava tunne, kun töissä syntyy hyvä kierre, jossa tehdään tulosta, tehdään kasvua, kehitytään ja nauretaan. Sillä yhteistyön voimalla jaksetaan myös ne ajat, jolloin kaikki ei mene ihan putkeen. Työstä saa parhaimmillaan vauhtia ja iloa.

Mistä unelmoit kuudesluokkalaisena Kaisana?

Taisin unelmoida siitä, että saisin kuulua joukkoon. Unelmoin myös koulun vaihtamisesta, mikä onnistuikin yläasteelle mentäessä.

Kuvaile itseäsi johtajana kolmella adjektiivilla?

Avarakatseinen, rohkea ja vakaa.

Nyt mennään, oletko valmis tulevaan?

Kaasu pohjaan vaan ja yhdessä eteenpäin!