Lisää porilaista luovuutta ja hulluutta Yrityskylä Varsinais-Suomeen!

Päivi Pihlajamäki aloitti aluekoordinaattorina Yrityskylä Varsinais-Suomessa tänä syksynä. Aikaisemmin Päivi on toiminut samaisessa kylässä vastuuohjaajana. Päivi katsoo maailmaa luokanopettajan ja matematiikan aineenopettajan silmin, sekä tuo Yrityskylä-tiimiin lisää kylähulluutta ja uusia ideoita.

Päiviä innostaa Yrityskylässä erityisesti loistava työporukka ja mahtavan oppimiskokonaisuuden parissa työskentely.

– Yrityskylässä parasta on, että oppilaat pääsevät aivan toisenlaiseen oppimisympäristöön, saavat oivan tilaisuuden harjoittaa vuorovaikutustaitojaan ja rohkaistuvat tekemään uusia juttuja. On hienoa, ettei Yrityskylä rajoitu vain alakouluun vaan myös alueemme yläkoululaisilla on mahdollisuus osallistua Yrityskylään.

Päivi muutti opiskelujen perässä Turkuun viisi vuotta sitten, mutta on yhä ylpeä porilaisista juuristaan.

– Porin murre ei vielä ole viidessä vuodessa juurikaan hävinnyt, joten porilaisuus varmasti paistaa minusta läpi jatkossakin!

Vapaa-aikaansa Päivi viettää usein lähipiirinsä seurassa. Silloinkin hänen käsissään on usein virkkuukoukku ja lankaa, koska käsitöiden harrastaminen on Päiville tärkeä juttu.

– Uusia käsityöideoita toteuttaessa mielikuvituksella ei ole rajoja. Koen, että käsitöissä käyttämäni luovuus heijastuu myös muuhun tekemiseeni – rakastan ideoimista ja otan aina mielelläni vastaan uusia haasteita!

 

Päivi Pihlajamäki
Aluekoordinaattori
Yrityskylä Varsinais-Suomi