uutinen | 23.09.2019

Raahelainen Sanna Salo Yrityskylä Pohjois-Pohjanmaan aluepäälliköksi

Oulun uusi aluepäällikkö tuo Yrityskylään monipuolista osaamista ja naurua.

Raahesta kotoisin oleva Sanna Salo aloittaa pian Yrityskylä Pohjois-Pohjanmaan uutena aluepäällikkönä, Jussi Ylitalon siirtyessä kehitysprojektien pariin. Sanna sopii Oulun porukkaan ja osaksi koko valtakunnallista tiimiä erinomaisesti muun muassa monipuolisen taustansa ja lämmintä intoa puhkuvan asenteensa takia. Uusi aluepäällikkö tuo osaamista kasvatusalalta, viestinnästä, yrittäjyydestä ja verkostojen johtamisesta.

Sanna on töiden ja yrittäjyyden ohella opiskellut jatkuvasti, viimeisimmäksi viestinnän opintoja. Verkostojen johtamiskokemusta hän on kerännyt yrittäjäyhdistysaktiivina useamman vuoden ajan. Sanna kertookin sidosryhmäyhteistyön oleva tuttua ja rakasta. Kumppanuudet tulevat olemaan siis hyvissä käsissä!

Sanna odottaa Yrityskylän tarjoavan erityisesti merkityksellistä työtä.

- Kaikki työ on totta kai merkityksellistä, mutta tässä työssä saan toteuttaa omaa arvomaailmaani päästessäni työskentelemään aidosti sen eteen, että lapset ja nuoret oppivat taloustaitoja, yrittäjyyden merkityksestä yhteiskunnassa ja pääsen omassa roolissani mahdollistamaan tulevaisuuden työelämän visiointia ja hahmottamista, Sanna kommentoi.

Sannan lähimpinä työkavereina merkityksellistä työtä edistävät Oulussa aluekoordinaattorit Esa Huuskonen ja Päivi Mäkelä, sekä mahtava vastuuohjaajien tiimi.

- Silloin kun mieli ei askartele töiden parissa, liikun, luen tai katson sarjoja. Teräksisen ja tärkeän asiaosaamisen lisäksi tuon mukanani naurua, ääntä ja pienissä määrin faijavitsejä. Lempeitä värejä arkeen, Sanna lisää.

Lämpimästi tervetuloa Yrityskylän tiimin Sanna!