uutinen | 25.02.2019

Suvi Ylikylä-Elers Yrityskylä Varsinais-Suomen uudeksi aluepäälliköksi

Yrityskylä saa tänään uutta voimaa tiiminsä, kun Suvi Ylikylä-Elers aloittaa Turussa aluepäällikkönä.

Kasvatustieteen maisterilla (KM) ja kulttuurituottajalla (AMK) Suvilla on paljon kokemusta henkilöstöhallinnosta ja B2B-myynnin työtehtävistä.

–Odotan tältä työltä uudenlaisia haasteita ja mielenkiintoisia tehtäviä. Yrityskylä on entuudestaan jonkin verran tuttu, mutta erityisen ilahtunut olen sen arvoista ja hyvästä maineesta sekä siitä, miten hyödyllisenä sen toiminta koetaan. Tämän asian puolesta onkin hyvä tehdä työtä. Lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointi on lähellä sydäntäni, Suvi kertoo.

Yrityskylä saa turkulaisesta monipuolista osaamista tiimiinsä, sillä Suvi opiskelee parhaillaan myös ammatillisen opettajan pedagogisia opintoja työn ohessa. Lisäksi hän on opiskellut nuorempana matkailualan perustutkinnon.

–Yrityskylässä on paljon hyvää osaamista ja yhteistyötä. Toivon voivani edistää erityisesti verkostoitumista ja Yrityskylä-kumppanuutta, Suvi kommentoi.

Vapaa-aika Suvilla vierähtää tällä hetkellä  pedagogisten opintojen parissa ja muuten vapaa-ajan täyttää lasten kanssa yhdessä vietetty aika.

Tervetuloa tiimiin Suvi!