nyhet | 03.05.2021

Anmälan till Företagsbyn läsår 2021-2022 börjar idag!  

Alla har säkerligen ett väldigt annorlunda läsår bakom sig. Vi planerar redan med full fart det kommande läsåret! Skolornas anmälan till Företagsbyn 2021-2022 har nu öppnat.  

Vem kan anmäla sig till Företagsbyn?

Alla lärare i åk 6 och 9 som jobbar i en kommun vilken har gjort ett samarbetsavtal med Företagsbyn kan anmäla sig. 80 % av sjätteklassare samt 65 % av niondeklassare i Finland deltar i Företagsbyns verksamhet. Om du är osäker kan du alltid kolla med rektorn eller kommunens utbildningsväsen. Du får naturligtvis också slå oss en signal!  

Hur anmäler jag mig till Företagsbyn? 

Du har fått eller kommer strax att få instruktioner från endera kommunen eller rektorn där det framkommer hur du kan anmäla dig och din klass till Företagsbyn för Lågstadiet eller Företagsbyn för Högstadiet. Anmälan till Företagsby-dagen för åk 6 eller Företagsby-spelet för åk 9 sker i lärarnas egen Lärarportal, klicka här för att komma till portalen. På samma gång kan du anmäla dig till Företagsbyns lärarutbildning. 

Under de närmaste dagarna kommer vi att publicera på våra sociala medier information om lärarutbildningarna för nästa läsår samt tips från regionkoordinatorerna.