Tulisitko sinä meille aluepäälliköksi Yrityskylä Kaakkois-Suomeen?

Etsimme nyt Taloudellinen tiedotustoimisto TATille innostavaa, myyntihenkistä ja haasteita pelkäämätöntä aluepäällikköä Yrityskylä-oppimiskokonaisuudelle Lappeenrantaan. Yrityskylä Kaakkois-Suomi -oppimisympäristö on toiminut Lappeenrannassa vuodesta 2015 ja nykyinen toimintakausi päättyy toukokuussa 2018. Aluepäällikkönä keskeisenä tehtävänäsi on varmistaa toiminnan jatko vuosille 2018-2021 yhdessä alueen kumppaneiden kanssa.

Yrityskylä Kaakkois-Suomi on innostava oppimisympäristö Lappeenrannassa, jossa vierailee vuosittain noin 5000 kuudesluokkalaista oppilasta opettajineen Etelä-Karjalan, Etelä-Savon, Kymenlaakson ja Päijät-Hämeen alueilta. Aluepäällikkönä vastaat Yrityskylä Kaakkois-Suomen toiminnasta yhdessä aluekoordinaattorin ja vastuuohjaajien kanssa, osana innokasta valtakunnallista Yrityskylä-tiimiämme!

Aluepäällikön keskeiset tehtävät:

  • Yhteydenpito alueellisiin yhteistyökumppaneihin ja kumppanuustoiminnan kehittäminen
  • Kumppanuus- ja rahoitusneuvottelut alueen kuntien, yritysten ja säätiöiden kanssa
  • Alueellisen toimintasuunnitelman laatiminen
  • Alueellisten mediakontaktien ylläpito ja viestintä
  • Kumppanitilaisuuksien ja vierailujen järjestäminen
  • Oppimisympäristön päivittäisestä toiminnasta vastaaminen yhdessä aluekoordinaattorin kanssa
  • Yrityskylän valtakunnalliseen kehittämistyöhön osallistuminen

Odotamme sinulta hyviä neuvottelutaitoja ja kykyä innostaa nykyisiä ja uusia yhteistyötahoja mukaan Yrityskylän toimintaan. Tunnet hyvin toiminta-alueen kunnat ja elinkeinoelämän, ja yhteistyö niin julkisen kuin yksityisenkin sektorin kanssa hoituu sinulta luontevasti. Työssä edellytetään säännöllistä matkustusvalmiutta kotimaassa.

Työsuhde alkaa mahdollisimman pian ja päättyy 31.5.2018. Työsuhdetta on mahdollista jatkaa, kun jatkorahoitus toiminnalle varmistuu. Aluepäällikölle maksetaan sopimuksen mukainen palkka sekä luontaisetuna mm. lounassetelit.

Tehtävään valittavan henkilön tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen rikostaustaote (504/2002).

Hakemukset mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.9.2017 TATin talous- ja henkilöstöpäällikkö Eija Mattilalle osoitteeseen eija.mattila(a)tat.fi.

Lisätiedot
Yrityskylän johtaja Tiina-Maija Toivola, pe 8.9. klo 14-15 ja ti 12.9. klo 14-15 puh. 050 571 7045.