Uusia kohtaamisia pankkimaailmassa – ysit pelaamaan Nordea Campukselle!

Ysiluokkalaiset pääsevät nyt entistä lähemmäksi pankkimaailmaa, kun Yrityskylä Yläkoulu käynnistää toimintansa Helsingin Vallilassa Nordea Campuksella. Ysit oppivat liiketoiminnasta kansainvälisillä kentillä tänä lukuvuonna jo seitsemällä paikkakunnalla.

Yrityskylä Yläkoulu Helsinki-Vantaalle odotetaan lukuvuoden 2017-2018 aikana n. 5000 ysiluokkalaista opettajineen. Nordea Campuksella sijaitseva oppimisympäristö avaa ovensa ysiluokkalaisille Vantaalta, Helsingistä, Nurmijärveltä, Keravalta ja Järvenpäästä lukuvuoden 2017-2018 aikana.

– On ilo saada ysiluokkalaiset kampuksellemme kartuttamaan taitojansa Yrityskylä Yläkouluun. Nordealaiset ovat osallistuneet innokkaasti yhteistyöhön nuorten kanssa, ja nyt se on entistä helpompaa pääkaupunkiseudulla, yhteiskuntavastuujohtaja Pirjo K Kuusela Nordeasta toteaa.

Syksyllä starttaa jo seitsemän Yrityskylä Yläkoulua – yli 20 000 ysiä kylään

Yrityskylä Yläkoulut aloittavat toimintansa jälleen syksystä lähtien Helsinki-Vantaalla, Itä-Suomessa, Pohjanmaalla, Pirkanmaalla ja Varsinais-Suomessa. Myös Espoo ja Pohjois-Pohjanmaa hyppäävät mukaan, pilotoimalla konseptia tämän lukuvuoden aikana. Yli 20 000 yhdeksäsluokkalaista vierailee Yrityskylä Yläkouluissa lukuvuoden 2017-2018 aikana.

Myös kumppanit ovat innostuneet yhdeksäsluokkalaisten oppimisympäristöstä. Yrityskumppaneitamme Yrityskylä Yläkoulussa ovat Atria, Junttan, Metsä GroupNordea, OP, Raisio, Samsung ja Savon Sellu.

Peliä kehitetty palautteen pohjalta

Vastuullisen yritystoiminnan merkitys korostuu pedagogisissa sisällöissä entisestään. Johtoryhmien tavoitteena on valloittaa kansainväliset markkinat tekemällä tulosta ja toimimalla vastuullisina, maineikkaina yrityksinä. Erityisesti painotetaan tiimityön ja vuorovaikutuksen merkitystä, sekä omien vahvuuksien tunnistamista ja hyödyntämistä. Lisäksi vastuulliset valinnat työyhteisön ja koko yhteiskunnan jäsenenä huomioidaan paremmin.