rekry uutinen | 22.06.2021

Vi söker en expert till TATs Företagsby i Österbotten 

Oletko monipuolisesta työstä innostuva ja pedagogisella otteella varustettu oma-aloitteinen uusi työkaveri meille? Hae osaksi TATin Pohjanmaan tiimiä!

TATin Yrityskylä on toiminut pitkään tärkeänä yrittäjyyskasvatuksen toteuttajana Pohjanmaan alueella. Jatkossa TAT laajentaa palvelutarjontaansa kouluille ja opettajille. Nykyisen Yrityskylän aluekoordinaattorin siirtyessä uusiin tehtäviin, avaamme paikan viime vuonna laaditun strategiamme mukaisesti asiantuntijan tehtävänä. Asiantuntijan tehtävässä vastaat Yrityskylän sekä ala- että yläkoulun oppimiskokonaisuuden toteuttamisesta alueella. Alakoulu toimii Vaasassa ja yläkoulu Seinäjoella. Lisäksi tehtäviisi kuuluu sovitulla tavalla TATin koulu- ja tukipalvelujen markkinointi ja jalkauttaminen alueelle.  

Alueellisen tiimin muodostaa asiantuntija ja kumppanuuspäällikkö yhdessä vastuuohjaajiemme kanssa. Tiimi vastaa TATin alueellisesta toiminnasta Pohjanmaalla yhdessä muun TATin henkilökunnan kanssa.  Asiantuntijan työpiste sijaitsee ensisijaisesti Vaasassa ja toissijaisesti Seinäjoella. 

 Keskeiset tehtäväsi asiantuntijana:  

  • Yrityskylän kaksikielisten oppimisympäristöjen (ala- ja yläkoulu) päivittäisestä toiminnasta vastaaminen yhdessä vastuuohjaajien kanssa. 
  • Opeviestintä, koulutukset sekä yhteydenpito kouluihin suomeksi ja ruotsiksi. 
  • Vastuuohjaajien esihenkilönä toimiminen (esim. perehdytys, työnohjaus, työvuorosuunnittelu). 
  • TATin muiden kuin Yrityskylään liittyvien tuotteiden ja palvelujen markkinointi ja viestintä alueen opetuksesta päättäville sekä niiden jalkauttaminen kouluihin sovitulla tavalla. 

Odotamme sinulta hyviä projektinhallinnan taitoja ja itseohjautuvaa työotetta. Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja kokemusta opetus- tai koulutusalan tehtävistä. Dessutom förväntar vi oss att du är tvåspråkig.   

Työsuhde alkaa mahdollisimman pian hakuajan päätyttyä ja on toistaiseksi voimassaoleva. Tehtävään valittavan henkilön tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä (504/2002). 

TAT on työnantaja, joka haluaa edistää työelämän monimuotoisuutta ja toivomme, että hakijoiden joukossa olisi kaiken ikäisiä, sukupuolisia, kielisiä, kulttuuritaustaisia ja vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä. 

Lähetä hakemus ja CV pdf-muodossa palkkatoivomuksineen viimeistään 29.7.2021 osoitteeseen rekry@tat.fi. Kirjoita sähköpostiin otsikoksi ”Asiantuntija, Yrityskylä, Pohjanmaa”. 

Haastattelut pidetään 10.8.2021 tai 12.8.2021.

Lisätiedot:  

Kaisa Koistinen, Johtaja, Yrityskylä, puh. 050 530 3969 mieluiten 29.6. klo 9-10 ja 26.7. klo 10-11 .