uutinen | 15.05.2019

Ville Saviluodosta Yrityskylä Itä-Suomen uusi aluekoordinaattori

Yrityskylä Itä-Suomi saa tänään tiimiinsä uutta vahvistusta, kun Ville Saviluoto hyppää kuopiolaisten letkeään remmiin ja aloittaa työn aluekoordinaattorina. Ville työskentelee tiiviisti yhdessä Yrityskylä Itä-Suomen aluepäällikkö Karoliina Kettusen, aluekoordinaattori Juuso Aitto-ojan sekä Kuopion vastuuohjaajien kanssa, osana Yrityskylän valtakunnallista tiimiä.

–Odotan innolla tulevia haasteita Yrityskylässä! Yrityskylä ympäristönä on entuudestaan tuttu niin opintojeni kuin vastuuohjaajanakin toimimisen saralta. On ollut ilo seurata ja olla osana toimintaa, jonka avulla tarjotaan avaimia tulevaisuuteen lapsille ja nuorillemme, Ville kommentoi.

Ville tuo osaamista muun muassa teknologiapainoitteisesta luokanopettajakoulutukseasta. Hän odottaa työltä erityisesti uusia työtovereita, moninaisia tehtäviä ja syvällisempää tutustumista Yrityskylään.

–Yrityskylä saa minusta osallistavan ja aktiivisen aluekoordinaattorin, joka kokemuksensa turvin toivoo tuovansa uutta näkökulmaa päivittäiseen arkeen, tietenkään pientä huumoria unohtamatta. Tosissaan, muttei liian vakavasti, Saviluoto muistuttaa.

Vapaa-aika Villellä kuluu musiikin ja kuntoilun parissa.

–Työajan ulkopuolella saatetaan törmätä vaikka Puijon lenkkipoluilla!, Ville vinkkaa.

Yrityskylän jengi toivottaa Villen lämpimästi tervetulleeksi uusien työtehtävien pariin!