uutinen | 17.02.2020

Yrityskylä Espoon uusi aluekoordinaattori esittäytyy 

Kasvatustieteilijä Christina Öström vahvistaa Yrityskylän kaksikielisyyttä

Yrityskylä Espoo sai helmikuun alussa vahvistusta tiimiinsä, kun uusi aluekoordinaattori Christina Öström aloitti hommat Yrityskylä Yläkoulu Espoossa. 

Christina on vastavalmistunut kasvatustieteilijä Helsingistä ja hänellä on monipuolista työ- ja järjestökokemusta. Yleisen ja aikuiskasvatustieteen maisteri Helsingin yliopistosta on työskennellyt monikieliseen pedagogiikkaan liittyvässä tutkimusprojektissa ja työstänyt siihen liittyvää gradua. Aikaisemmin Christina on työskennellyt koulutuksen ja varhaiskasvatuksen parissa sekä matkailualalla. 

Yrityskylässä työskentelyltä Christina odottaa vauhtia ja vaihtelevuutta sekä mahdollisuuksia haastaa itseään ja oppia uutta.  

Yrityskylässä jokainen päivä on erilainen ja ennen kaikkea odotan pääseväni kohtaamaan päivittäin uusia, taitavia oppilaita ja muita vierailijoita, sekä tekemään yhteistyötä mahtavan tiimin kanssa! 

Christina kartuttaa Yrityskylän kielivarantoa, sillä hän tulee työskentelemään myös ruotsinkielisen toiminnan ja sen kehittämisen parissa.

Minussa on myös ehdottomasti ripaus maailmanparantajaa ja halua viedä yhteiskuntaa ja liiketoimintaa kestävämpään ja oikeudenmukaisempaan suuntaan oppimisen kautta”, Christina kertoo. 

Tuttavallisemmin Yrityskylän tiimin tuorein vahvistus kulkee nimellä Stina. Vapaa-ajallaan Stina laulaa ja toimii varapuheenjohtajana Lyran-kuorossa, katsoo leffoja, kiertelee kirppiksiä ja toteuttaa milloin mitäkin päähänpistoja. 

Lämpimästi tervetuloa Yrityskylään Stina!