uutinen | 03.04.2020

Yrityskylä Helsinki-Vantaan uusin tulokas Malva Envall esittäytyy 

Malva Envall on aloittanut Yrityskylä Helsinki-Vantaan uutena aluekoordinaattorina. Nauravainen Malva tuo Yrityskylään monipuolista osaamista ja aimo annoksen rohkeaa asennetta.

Malva Envall on loppuvaiheen mediakasvatuksen opiskelija Lapin yliopistosta ja hän tuo sivuaineopintojensa myötä eväitä myös erityispedagogiikkaan. 

Osaamiseni keskiössä on ihmisten rohkaiseminen ja uskon luominen omaan kyvykkyyteensä iästä ja sukupuolesta riippumatta. Olen päässyt toteuttamaan tätä tavoitetta aiemmissa töissäni niin Leirikesä ry:n leireillä lasten ja nuorten parissa, kuin muun muassa Fazerin rekrytoinneissa. 

Malvan työkokemus leirielämästä istuu mainiosti myös Yrityskylän arkeen, joka voi olla ajoittain täynnä yllättäviä tilanteita vaatien nopeaa improvisaatiokykyä. 

Leireillä Kiljavalla olen viettänyt useita kesiä ja talvia ensin leiriohjaajan ja sittemmin jedimestarin ja leirinjohtajan rooleissa. Hektinen leiriarki on opettanut minulle valtavasti erilaisia taitoja liittyen niin ryhmien- ja kokonaisuuksien hallintaan sekä erilaisista lähtökohdista tulevien lasten kohtaamiseen ja rohkaisemiseen.”  Tiiminvetotehtävistä Malva on kerryttänyt arvokasta kokemusta niin rekrytoinneista, kouluttamisesta, tiimin jaksamisesta huolehtimisesta sekä elämyksellisen ja pedagogisen ohjelman suunnittelusta ja tapahtumajärjestämisestä.  

Malva on saanut Yrityskylän ja TATin toiminnasta jo maistiaisen, työskennellessään alkuvuonna Yrityskylän viestintäharjoittelijana.  

En voisi olla innostuneempi saadessani jatkaa Yrityskylässä uusien haasteiden parissa. Lasten ja nuorten tasa-arvoinen kasvattaminen ja rohkaiseminen löytämään oma paikkansa on intohimoni keskiössä ja odotan uusia työtehtäviä valtavan suurella innolla. 

Vapaa-ajallaan Malva tykkää värikkäistä aamupaloista, vehreistä luontopoluista ja uusista kahvilalöydöistä. Malva iloitsee arjen pienistä asioista.