uutinen | 06.03.2018

Yrityskylä Pirkanmaan uusi aluekoordinaattori Jonna Seppälä esittäytyy

Jonna Seppälä aloittaa tällä viikolla Yrityskylä Pirkanmaan aluekoordinaattorina. Aikaisemmin Jonna on toiminut samaisessa kylässä vastuuohjaajana. Jonna tuo tiimiin näkemystä kasvatuksesta ja annoksen lisää liikunnallisuutta. Jonna Seppälä on pienen kylän kasvatti, jonka ura alkoi Yrityskylän vastuuohjaajana lähes kolme vuotta sitten opintojensa ohella Tampereen yliopistossa.

Jonna Seppälä on pienen kylän kasvatti, jonka ura alkoi Yrityskylän vastuuohjaajana lähes kolme vuotta sitten opintojensa ohella Tampereen yliopistossa.

– Pääaineena olen opiskellut elinikäistä oppimista ja kasvatusta. Valinnaisaineiden myötä olen tutustunut yritys- ja talousmaailmaan, sekä yhteiskuntaa pyörittäviin ilmiöihin. Yrityskylässä nämä ilmiöt tiivistyvät mainiosti ja siksi onkin mahtavaa olla osana näin hienoa juttua.

Jonna työskentelee tiiviisti yhdessä Yrityskylä Pirkanmaan aluepäällikön Johanna Vihisen kanssa ja koordinoi muun muassa Yrityskylän toimintapäiviä, kouluttaa opettajia ja huolehtii ohjaajayhteistyöstä.

– Odotan että pääsen oppimaan vielä lisää Yrityskylän eri ulottuvuuksista, tuomaan niin sanotusti oman korteni kekoon ja kehittämään toimintaa vielä entisestään, sekä tutustumaan huippuun Yrityskylä-porukkaan!

– Koulutukseni on painottunut kasvatuksen kentälle – sivuten jonkin verran kauppatieteitä ja hallintotieteitä. Näiden lisäksi osaamista löytyy muun muassa liikunnanohjauksen parista.

Tiedossa saattaa olla siis yllättäviä taukojumppia!

Vapaa-ajalla Jonnan voi nähdä juoksemassa ihan juoksemisen ilosta, mutta myös ravaamassa tanssitunnilta lentopalloharjoituksiin.

– Liikunta palauttaa ja virkistää mieltä ja siksi koitan pitää sen arjessa mukana. Vastapainoksi viihdyn myös hyvien tv-sarjojen, dokumenttien ja elokuvien parissa sohvannurkassa. Jos arkeen mahtuu pientä ekstraa, lähden mielelläni reissuun etsimään uusia hienoja kokemuksia.