rekry uutinen | 06.05.2019

Yrityskylä rekrytoi uusia vastuuohjaajia ympäri Suomen!

Etsimme Yrityskyliin uusia vastuuohjaajia tukemaan lasten ja nuorten työelämä- ja taloustaitoja!

Vuonna 2010 kehitetty Yrityskylä tarjoaa kuudes- ja yhdeksäsluokkalaisille innostavia kokemuksia taloudesta, työelämästä ja yhteiskunnasta. Yrityskylä koostuu opekoulutuksesta, oppimateriaalista ja päivästä toiminnallisessa oppimisympäristössä. Yrityskylässä kuudes- ja yhdeksäsluokkalaiset pääsevät itse kokeilemaan, miten kansainvälistä vientiyritystä johdetaan tai kuinka omaa palkkaa ansaitaan ja käytetään. Yrityskylän toimintaan osallistuu vuosittain jo yli 40 prosenttia ysiluokkalaisista ja 75 prosenttia kuudesluokkalaisista. Maailman parhaana koulutusinnovaationa palkittu Yrityskylä parantaa myös tutkitusti talousosaamista.

Yrityskylässä työskentelee osa-aikaisia vastuuohjaajia lähes 100 ympäri Suomen. Vastuuohjaajillamme on merkittävä rooli kuudes- ja yhdeksäsluokkalaisten Yrityskylä-päivän onnistumisessa. Yrityskylä on osa Talous ja nuoret TATia.

Vau, kiinnostavaa, mitä työhön kuuluu?

Vastuuohjaajana ohjaat oppilaita ja ohjaajia, ylläpidät oppimisympäristöä ja sen materiaaleja sekä huolehdit niiden siisteydestä. Lisäksi toimit Yrityskylä-päivien juontajana ja huolehdit, että päivä etenee aikataulun mukaisesti, yhdessä muiden työntekijöiden kanssa.

Pääset tekemään monipuolista ja vauhdikasta työtä innovatiivisessa oppimisympäristössä, jossa jokainen päivä on erilainen. Saat arvokasta ohjauskokemusta, pääset kartuttamaan esiintymisvarmuuttasi ja sukeltamaan innovatiivisen pedagogiikan ytimeen.

Työskentelet osana Yrityskylän rentoa porukkaa, jossa saa pitää hauskaa merkityksellisen työn parissa.

Etsimme vastuuohjaajaksi sinua, oma-aloitteista ja esiintymiskykyistä tyyppiä, joka pystyt heittäytymään joustavasti Yrityskylä-päivän aikana nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Toimit mielelläsi lasten ja nuorten kanssa ja kykenet innostavalla otteellasi motivoimaan heitä uusien asioiden pariin.

Osui ja upposi, miten toimin?

Etsimme nyt vastuuohjaajia pääkaupunkiseudulle (Espoo ja Helsinki), Kuopioon, Lahteen, Lappeenrantaan, Seinäjoelle ja Vaasaan.

Työaika on tyypillisesti seitsemän tuntia päivässä kl 8-16 välillä. Työskentelet 1-4 vuoroa viikossa lukuvuonna 2019-2020. Huomioithan, että lasten (alle 18 vuotta) kanssa työskentelevien tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä. Työstä maksetaan sopimuksen mukainen palkka.

Lue paikkakuntakohtaiset lisätiedot alta ja hae 19.5. mennessä. Lähetä CV ja hakemus pdf-liitteinä osoitteeseen rekry@tat.fi otsikolla: ”Vastuuohjaaja, Yrityskylä Paikkakunta”

Pääkaupunkiseutu

Samalla hakemuksella haetaan kaikkiin pääkaupunkiseudun Yrityskyliin. Yrityskylät sijaitsevat Helsingissä (Alakoulu: Viikintie 1, Yläkoulu: Satamaradankatu 3) ja Espoossa (Alakoulu: Karaportti 2, Yläkoulu: Metallimiehenkuja 2).  Mainitsethan, mikäli puhut sujuvasti ruotsia, sillä Yrityskylissä järjestetään myös ruotsinkielisiä toimintapäiviä.

Työhaastattelut: 27.5. ja 28.5.
Työ alkaa: syyskuussa 2019
Lisätiedot: Jasmiina Tuominen, jasmiina.tuominen@tat.fi, 050 546 9006

Kuopio

Yrityskylä Itä-Suomen Ala- ja Yläkoulu sijaitsee Kuopiossa (Leväsentie 2, Kauppapaikka Herman).

Työhaastattelut järjestetään: 22.5. ja 23.5.
Työ alkaa: vko 39
Lisätiedot: Juuso Aitto-oja, juuso.aitto-oja@tat.fi, 044 049 9499 & Anni Niskanen, anni.niskanen@tat.fi, 050 321 7991

Lappeenranta

Yrityskylä Alakoulu Kaakkois-Suomi sijaitsee Lappeenrannassa (Hyrymäenkatu 2, Kauppakeskus Family Center).

Työhaastattelut järjestetään: 19.6.
Työ alkaa: vko 39
Lisätiedot: Elina Niskanen, elina.niskanen@tat.fi, 045 652 1712

Lahti

Yrityskylä Yläkoulu Kaakkois-Suomi sijaitsee Lahdessa (Mukkulankatu 19, Isku Center).

Työhaastattelut järjestetään: 29.5.
Työ alkaa: vko 39
Lisätiedot: Elina Niskanen, elina.niskanen@tat.fi, 045 652 1712

Seinäjoki

Yrityskylä Yläkoulu Pohjanmaa sijaitsee Seinäjoella (Vaasantie 11, Rytmikorjaamo).

Työhaastattelut järjestetään: 23.5. ja 24.5.
Työ alkaa: lokakuu 2019
Lisätiedot: Karoliina Karjala, karoliina.karjala@tat.fi, 040 577 6459

Vaasa

Yrityskylä Alakoulu Pohjanmaa sijaitsee Vaasassa. (Poronpolku 1) Mainitsethan, mikäli puhut sujuvasti ruotsia, sillä Yrityskylässä järjestetään myös ruotsinkielisiä toimintapäiviä.

Työhaastattelut järjestetään: 23.5. ja 24.5.
Työ alkaa: vko 39
Lisätiedot: Kukka-Maaria Kallio, kukka-maaria.kallio@tat.fi, 050 310 0485

 

Facebook
Facebook
Twitter
Visit Us
Instagram