uutinen | 12.08.2020

Yrityskylän syyslukukausi 2020 starttaa!

Tavoitteenamme on tarjota kuudes- ja yhdeksäsluokkalaisille mahdollisimman laadukas Yrityskylä-kokemus lukuvuoden 2020–2021 aikana, niin hyvin ja turvallisesti kuin se on mahdollista. Järjestämme toimintaamme THL:n ja OKM:n antamien suosituksien mukaisesti.

Yrityskylä Alakoulu

Yrityskylä Alakoulun Yrityskylä-päivät aloitetaan tänä lukuvuonna toistaiseksi marraskuussa. Lokakuulle suunnitellut toimintapäivät siirretään kevätlukukaudelle 2021. Lokakuulle luokkansa ilmoittaneisiin opettajiin ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä.

THL:n ja OKM:n 4.8. antaman suosituksen mukaisesti alakouluissa opetusryhmät tulisi pitää erillään koulupäivän ajan. Yrityskylä Alakoulun oppimisympäristössä vierailee normaalitilanteessa useampi luokka samanaikaisesti, minkä vuoksi olemme päättäneet siirtää aloitusta. Toivomme tilanteen selkiytyvän niin, että voimme aloittaa toimintamme marraskuussa tehostetuilla hygieniatoimenpiteillä.

Yrityskylä Yläkoulu

Yrityskylä Yläkoulun pelipäivät pyritään aloittamaan ja järjestämään normaalisti. Yrityskylä Yläkoulun oppimisympäristössä vierailee yksi luokka kerrallaan, joten pystymme varmistamaan tehostetuilla hygieniatoimenpiteillä turvallisen pelipäivän oppilaille ja opettajalle. Lähetämme opettajille Yrityskylän pelipäivän lähestyessä tarkat hygienia- ja toimintaohjeet Yrityskylässä.

Opekoulutukset

Järjestämme kaikki opekoulutukset toistaiseksi etäyhteydellä. Tästä lähetämme tarkemmat ohjeistukset Yrityskylään ilmoittautuneille opettajille.  Opettajilla sekä oppilailla on normaaliin tapaan käytössään oppimateriaali Yrityskylä-oppituntien pitämiseen koulussa.

Seuraamme tarkasti viranomaisten ohjeita ja tiedotamme tarvittaessa muutoksista.

Ole rohkeasti yhteydessä oman alueesi aluekoordinaattoriin, mikäli sinulla on kysyttävää toimintaamme liittyen.

Päivitetty 12.8.2020