uutinen | 12.08.2020

Yrityskylän syyslukukausi 2020 starttaa!

Päivittyvä tiedote. Päivitetty 25.11.2020

Tavoitteenamme on tarjota kuudes- ja yhdeksäsluokkalaisille mahdollisimman laadukas Yrityskylä-kokemus lukuvuoden 2020–2021 aikana, niin hyvin ja turvallisesti kuin se on mahdollista. Järjestämme toimintaamme THL:n, OKM:n ja OPH:n antamat suositukset huomioiden.

Yrityskylä Alakoulu

Yrityskylä Alakoulun Yrityskylä-päivät aloitetaan tänä lukuvuonna marraskuussa. Lokakuulle suunnitellut toimintapäivät siirretään kevätlukukaudelle 2021. Lokakuulle luokkansa ilmoittaneisiin opettajiin ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä.

Yrityskylä-päivissä noudatetaan tarkkoja hygieniaohjeistuksia, jotka lähetetään opettajille ennen vierailua.

Yrityskylän pedagogiset asiantuntijat ovat valmistelleet myös koulussa opettajan johdolla toteutettavan Yrityskylä-päivän, joka on mahdollisuus ottaa käyttöön tilanteen niin vaatiessa kuntien päätöksen mukaisesti.

Yrityskylä Yläkoulu

Yrityskylä Yläkoulun pelipäivät aloitetaan normaalisti korostetuin hygieniatoimenpitein. Yrityskylä Yläkoulun oppimisympäristössä vierailee yksi luokka kerrallaan. Lähetämme opettajille Yrityskylän pelipäivän lähestyessä tarkat hygienia- ja toimintaohjeet Yrityskylässä.

Opekoulutukset

Järjestämme kaikki opekoulutukset toistaiseksi etäyhteydellä. Tästä lähetämme tarkemmat ohjeistukset Yrityskylään ilmoittautuneille opettajille.  Opettajilla sekä oppilailla on normaaliin tapaan käytössään oppimateriaali Yrityskylä-oppituntien pitämiseen koulussa.

Seuraamme tarkasti viranomaisten ohjeita ja tiedotamme tarvittaessa muutoksista.

Ole rohkeasti yhteydessä oman alueesi aluekoordinaattoriin, mikäli sinulla on kysyttävää toimintaamme liittyen.