uutinen | 16.08.2021

Yrityskylän toiminta lukuvuonna 2021-2022

Yrityskylän syyslukukausi starttaa! 

Yrityskylän syyslukukausi on alkamassa. Alta löydät tietoa toimintamme aloituksesta ja koronavirustilanteen vaikutuksista Yrityskylien toimintaan. 
 

Opettajakoulutukset alkavat pian!

Yrityskylän opettajakoulutuksia järjestetään normaalilla aikataululla sekä paikan päällä että etäyhteydellä. Lähikoulutuksien osallistujamääriä rajoitetaan niin, että tilassa voidaan järjestää turvavälit. Opettajalla on mahdollisuus valita, osallistuuko koulutukseen etänä vai paikan päällä. 

Yrityskylä-päivät pyritään järjestämään normaalisti

Järjestämme syksyllä toimintaamme normaalisti THL:n ja OKM:n antamien suosituksien mukaisesti. Tavoitteenamme on, että kaikki oppilaat pääsisivät osallistumaan Yrityskylä-päivään paikan päällä. Yrityskylissä pystytään välttämään tarpeettomat lähikontaktit ja varmistamaan terveysturvallisuus mm. maskien käytöillä, väljillä tiloilla sekä välttämällä oppilasryhmien sekoittamista. Viime lukuvuonna onnistuimme erinomaisella yhteistyöllä toteuttamaan erittäin turvallisia Yrityskylä-päiviä ja iloitsimme siitä yhdessä opettajien, kuntien, kumppaneiden ja tietysti nuorten kanssa! 

Seuraamme jatkuvasti viranomaisten ohjeita ja tiedotamme tarvittaessa muutoksista. 

Ilmoittautuminen käynnissä 31.8. saakka 

Olet saanut kunnaltanne ja/tai rehtoriltanne erilliset ohjeet, joiden avulla voit ilmoittautua luokkasi kanssa Yrityskylä Alakouluun tai Yrityskylä Yläkouluun. Ilmoittautuminen kuudesluokkalaisten Yrityskylä-päivään tai yhdeksäsluokkalaisten Yrityskylä-peliin tapahtuu opettajien omassa Opeportaalissa, jonne pääset täältä. Samalla pääset ilmoittautumaan Yrityskylän opekoulutukseen. Yrityskylä-päivät on jaettu kunnittain. Löydät oman kuntasi päivät sinulle lähetetystä ohjeesta.   

Lue lisää ilmoittautumisesta täältä. 

Tervetuloa Yrityskylään, jossa huolehdimme tarkasti hygieniasta!